Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife Αθήνα +30 6981007501 wellnes@otenet.gr
Ιδανικό Πρωινό από την Herbalife Nutrition

Ιδανικό Πρωινό από την Herbalife Nutrition

Πόσο συχνά παραλείπετε το πρωινό σας ή απλά πίνετε έναν καφέ και αγοράζετε κάτι από τον φούρνο για να ικανοποιήσετε το αίσθημα της πείνας σας το πρωί; Μία φορά την εβδομάδα; Δύο φορές; Κάθε μέρα;

Το πρωινό είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας μετά τις πολλές ώρες μη λήψης τροφής κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μετά από περίπου 12 ώρες χωρίς τροφή, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας - το οποίο μας παρέχει την ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να ξεκινήσει τη νέα ημέρα. Και με τόσες θρεπτικές και απολαυστικές επιλογές, είναι η στιγμή να λάβουμε την πρόκληση του υγιεινού πρωινού - ικανοποιώντας τους γευστικούς μας κάλυκες και ξεκινώντας την ημέρα μας σωστά!

Το Ιδανικό Πρωινό της Herbalife Nutrition είναι απίστευτα γευστικό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και απαιτεί ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας. Ακόμη καλύτερα; Μπορεί να είναι προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

ΘΡΕΨΗ
Απολαύστε το κρεμώδες και νόστιμο Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1, ελέγχοντας ταυτόχρονα τις θερμίδες που καταναλώνετε.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Γίνετε δημιουργικοί με το νερό σας και προσθέστε του τον Συμπυκνωμένο Χυμό Αλόης, μαζί με φρέσκα φρούτα, λαχανικά και βότανα. Ξεκινήστε την ημέρα σας με τη δική σας εξατομικευμένη εκδοχή.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ
Ξυπνήστε με ένα αναζωογονητικό ρόφημα βοτάνων που περιέχει 25mg καφεΐνης ανά 100ml προϊόντος και θα σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι τη στιγμή που το χρειάζεστε περισσότερο.