Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife Αθήνα +30 6981007501 wellnes@otenet.gr

Η Herbalife Nutrition στηρίζει τον αθλητισμό

Η Herbalife στηρίζει μερικούς από τους μεγαλύτερους αθλητές και ομάδες από όλο τον κόσμο. Αυτές οι χορηγίες αφορούν πολύ περισσότερα από ένα όνομα ή ένα λογότυπο σε μια φανέλα. Πολλές από τις ομάδες και τους αθλητές εμπιστεύονται τα προϊόντα Herbalife για να βελτιώσουν την απόδοσή τους και καταναλώνουν τα προϊόντα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση και τους αγώνες ως μέρος του διατροφικού τους προγράμματος.

Χορηγία Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

H Herbalife Nutrition με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24, ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», ενισχύοντας την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

H σειρά Herbalife24 αποτελείται από μία ευρεία γκάμα προϊόντων ειδικά διαμορφωμένη για αθλητές. H Herbalife24 είναι η πρώτη ολοκληρωμένη αθλητική σειρά διατροφής που ενισχύει τους αθλητές 24 ώρες την ημέρα, βοηθώντας τους να φτάσουν στο μέγιστο των επιδόσεων τους, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη διατήρηση των επιδόσεων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση.