Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife Αθήνα +30 6981007501 wellnes@otenet.gr

Επιστήμη & Herbalife Nutrition

Οι προμηθευτές και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα της Herbalife Nutrition περνούν από αυστηρούς εσωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους για να διασφαλίσει ότι πληρούν τα πιο υψηλά πρότυπα.

Τα συστήματα ποιοτικού ελέγχου της Herbalife Nutrition υπερβαίνουν κατά πολύ τα πρότυπα του κλάδου της, ενώ πραγματοποιεί συνεχείς δοκιμές στα προϊόντα της, μέσω ενός απόλυτα συνεπούς πρωτόκολλου, για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα συμμορφώνονται όχι μόνο σύμφωνα με τα πρότυπα της Ελλάδας, αλλά και σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας όλων των κυβερνήσεων.

Επιστημονική Ομάδα

Κορυφαίοι ειδικοί στους τομείς της διατροφής και της υγείας από όλον τον κόσμο, συνεργάζονται μαζί μας!

Η δημιουργία των προϊόντων της Herbalife Nutrition είναι αποτέλεσμα επιστημονικών ερευνών μιας ομάδας 300 και πλέον ιατρών και εξειδικευμένων επιστημόνων, συνεπικουρούμενη με την πολύτιμη συνεισφορά της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής της Herbalife Nutrition, που αποτελείται από 25 κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως.

Επιπλέον, έχει επενδύσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια σε προγράμματα παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας, για να εξασφαλίσει την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της.

Επιστημονική Ομάδα