Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife Αθήνα +30 6981007501 wellnes@otenet.gr

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, καθώς η Herbalife Nutrition έχει αναπτυχθεί και προσεγγίζει εκατομμύρια ανθρώπους σε 95 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Η δέσμευσή μας για τη βελτίωση της ζωής και των κοινοτήτων μας παραμένει στον πυρήνα όλων όσων κάνουμε. Δεν κάνουμε καμία διάκριση μεταξύ της Παγκόσμιας Ευθύνης μας και της λειτουργίας της επιχείρησής μας.

Οι προσπάθειές μας να έχουμε θετικό αντίκτυπο στους υπαλλήλους μας, στα μέλη μας, τις κοινότητες και τον πλανήτη, ενώ παράλληλα προωθούμε τη βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη, καλύπτουν κάθε πτυχή αυτού που είμαστε.

Herbalife Family Foundation

Το Ίδρυμα Family Foundation (HFF) της Herbalife είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενισχύεται από την Herbalife Ltd., τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της, τους υπαλλήλους της, τους φίλους της και τις οικογένειες τους. Ιδρύθηκε το 1994 από τον επίσης ιδρυτή της Herbalife, Mark Hughes. Το HFF αποσκοπεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών μέσω της οργάνωσης προγραμμάτων και υποστηρίζοντας μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που προσφέρουν τροφή και φροντίδα σε παιδιά που χρήζουν ανάγκης.

Το 2005, το ίδρυμα HFF με υπερηφάνεια εισήγαγε το πρόγραμμα Casa Herbalife, ένα πρόγραμμα που σκοπός του είναι η παροχή υγιεινής διατροφής σε συνεργασία με ήδη υπάρχοντα φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά.

Παιδικό Χωρίο SOS Bάρης

Στην Ελλάδα η Herbalife Nutrition υποστηρίζει από το 2006 ένα Casa Herbalife Nutrition, ένα σπίτι στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, προσφέροντας την δικιά μας υποστήριξη στα παιδιά που μεγαλώνουν στο σπίτι.

Η ομάδα της Herbalife στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της σταθερής υποστήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης μέσω του προγράμματος Casa Herbalife, ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2006 να υποστηρίζει το Παιδικό Χωρίο SOS Bάρης, συναντώντας τα παιδιά και προσφέροντάς τους δώρα και αγάπη παρέδωσε επιταγή αξίας 35 χιλιάδων ευρώ, για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του σπιτιού.