Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife Αθήνα +30 6981007501 wellnes@otenet.gr

Herbalife Nutrition

Από το 1980, αποστολή της Herbalife Nutrition είναι η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από προϊόντα διατροφής με υπέροχη γεύση και επιστημονική τεκμηρίωση, που βοηθούν τους ανθρώπους να κατακτήσουν την κατάλληλη ισορροπία μιας υγιεινής διατροφής.

Η Herbalife Nutrition είναι μια παγκόσμια εταιρεία διατροφής, με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης γκάμας νόστιμων θρεπτικών προϊόντων, με δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής για την κάλυψη των προσωπικών αναγκών και την υποστήριξη των καταναλωτών στην πορεία προς την επίτευξη των δικών τους στόχων υγείας και ευεξίας.

Δέσμευση στην ποιότητα

Οι προμηθευτές και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα της Herbalife Nutrition περνούν από αυστηρούς εσωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους για να διασφαλίσει ότι πληρούν τα πιο υψηλά πρότυπα.

Τα συστήματα ποιοτικού ελέγχου της Herbalife Nutrition υπερβαίνουν κατά πολύ τα πρότυπα του κλάδου της, ενώ πραγματοποιεί συνεχείς δοκιμές στα προϊόντα της, μέσω ενός απόλυτα συνεπούς πρωτόκολλου, για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα συμμορφώνονται όχι μόνο σύμφωνα με τα πρότυπα της Ελλάδας, αλλά και σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας όλων των κυβερνήσεων.