Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife Αθήνα +30 6981007501 wellnes@otenet.gr
Herbalife Nutrition

Δημιουργήστε τη δική σας επιχείρηση

Ξεκινήστε σήμερα συνεργασία με ένα από τα κορυφαία brand απευθείας πωλήσεων παγκοσμίως. Επωφεληθείτε από την τεκμηριωμένη επιτυχία μας ως ηγέτες του κλάδου και την εμπειρία δεκαετιών και θέστε τα θεμέλια για τη δική σας επιχείρηση.

0+
χρόνια λειτουργίας

Από το 1980, αποστολή της Herbalife Nutrition είναι η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο

0M
ευχαριστιμένοι πελάτες

Η Herbalife Nutrition έχει βοηθήσει εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο να επιτύχουν τους στόχους τους σε σχέση με τη διατροφή τους

0+
χώρες διανομής

Η Herbalife Nutrition προς το παρόν λειτουργεί σε πάνω από 95 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και αξιολογεί διαρκώς τις προοπτικές νέων αγορών

Ανεξάρτητη συνεργασία

Επιλέξτε το ωράριό σας και εργαστείτε από οπουδήποτε επιθυμείτε. Καθώς η ευελιξία ασκεί αποδεδειγμένα θετική επιρροή στην ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, μια τέτοια ευκαιρία ίσως είναι πραγματικά αυτό που χρειάζεστε. Δημιουργήστε την ομάδα σας και χτίστε μια επιχείρηση που προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής σας.

Γίνετε μέλος μιας κοινότητας

Μοιραστείτε το πάθος σας με εκατομμύρια άλλους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και του δραστήριου τρόπου ζωής σε ολόκληρο τον κόσμο. Επωφεληθείτε από την εξειδικευμένη εκπαίδευση, υποστήριξη και πρόσβαση σε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί από κορυφαίους επιστήμονες της διατροφής. Τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής ή σε σούπερ μάρκετ – πωλούνται αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife Nutrition.

Our Store

Εγγύηση Gold Standard

Δεσμευόμαστε με την εγγύηση Gold Standard για να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε.

Αυτό που δείχνει είναι ότι είμαστε εύκολοι στη συνεργασία, λειτουργούμε με πλήρη διαφάνεια και μπορούμε να σας προσφέρουμε εξαιρετικούς όρους για να υποστηρίξουμε τους επιχειρηματικούς στόχους σας.

Our Store
Χαμηλό κόστος εκκίνησης:

Δεν υπάρχει ελάχιστη αξία παραγγελίας ή απαίτηση για αγορά πωλήσεων ή επιχειρηματικών εργαλείων.

Our Store
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων:

100% επιστροφή για το Πακέτο Ανεξάρτητου Συνεργάτη Herbalife Nutrition σε περίπτωση που η ιδιότητα Ανεξάρτητου Συνεργάτη ακυρωθεί για οποιονδήποτε λόγο εντός 90 ημερών.

Our Store
Πλήρης επιχειρηματική διαφάνεια:

Σαφείς και ακριβείς επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα πιθανά εισοδήματα.

Our Store
Εγγύηση επιστροφής:

100% επιστροφή για όλα τα απώλητα προϊόντα που αγοράστηκαν εντός 12 μηνών σε περίπτωση που η ιδιότητα του Ανεξάρτητου Συνεργάτη ακυρωθεί για οποιονδήποτε λόγο.

Ξεκινήστε την επιχείρησή σας

Εγγραφείτε, ξεκινήστε την επιχείρησή σας και παραγγείλτε το πακέτο εγγραφής, που περιέχει τα απαραίτητα εργαλεία και εκπαιδευτικό υλικό για να κάνετε την αρχή.

Το πακέτο μέλους περιλαμβάνει:
 • Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με γεύση Vanilla Crème
 • Τσάντα ώμου Herbalife Nutrition
 • Shaker Herbalife Nutrition
 • Πρόσβαση σε online εργαλεία και εκπαιδευτικό υλικό
 • Προϊοντικός Κατάλογος Herbalife Nutrition
 • Πακέτο υποδοχής Herbalife Nutrition
 • Scoop Herbalife Nutrition
Προνόμια Ανεξάρτητου Μέλους Herbalife Nutrition
 • Αγοράζετε απευθείας τα προϊόντα από την Herbalife Nutrition στον κωδικό σας με έκπτωση απο 25%-50%
 • Μπορείτε να συστήνετε τα προϊόντα σε φίλους/ες σας ή συγγενείς.Τους τα δίνετε στη λιανική, εσείς κερδίζετε τη διαφορά (με αυτόν τον τρόπο έχετε τα δικά σας πρoϊόντα δωρεάν)
 • Μπορείτε να συμμετέχετε σε ειδικές ζωντανές ενημερωτικές συναντήσεις ή και σε online. Eκεί μπορείτε να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε extra εισόδημα ή ακόμα και καριέρα, εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας
 • Θα έχετε τη στήριξη και την καθοδήγηση από τον/ην ανάδοχό σας (coach)
Τιμή: 51,09€

Παραγγελία πακέτου μέλους

Για την παραγγελία του Πακέτου Μέλους θα πρέπει να γίνει εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο. Οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της εγγραφής μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 2155003057 (08:00-22:00) για να σας καθοδηγήσουμε να κάνετε σωστά την εγγραφή σας!

Στη φόρμα εγγραφής θα ζητηθεί το SPONSOR ID που είναι: 45026536c και το SPONSOR LAST NAME που είναι το VAR

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ