Τηλεφωνικές Παραγγελίες 215 500 3057
6981 007501
Ωράριο επικοινωνίας: 08:00 - 22:00
Σύνολο: 0,00€
Microbiotic Max

Microbiotic Max

Το νέο προϊόν Microbiotic Max αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σκόνης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έναν συνδυασμό από προβιοτικά και πρεβιοτικές ίνες, τα οποία συνεργάζονται αρμονικά για να επιτύχετε τους διατροφικούς σας στόχους. Το  Microbiotic Max διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και κάθε μερίδα περιέχει 2 δισεκατομμύρια ζωντανά βακτήρια από προβιοτικά στελέχη Bifidobacterium lactis και Lactobacillus helveticus.

 
 

Το Microbiotic Max είναι συμπλήρωμα διατροφής που περιέχειανά μερίδα 2 δισεκατομμύρια ζωντανά «καλά βακτήρια», καθώς και πρεβιοτικές ίνες.
Είναι ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει έναν συνδυασμό τόσο "καλών βακτηρίων" όσο και πρεβιοτικών ινών που συνεργάζονται αρμονικά,συντελώντας έτσι στην επίτευξη των διατροφικών σας στόχων.

Οφέλη του Microbiotic Max:

  • Περιέχει έναν συνδυασμόπρεβιοτικών ινών και προβιοτικών "καλών βακτηρίων" που έχει αποδειχθεί ότι φτάνουν ζωντανά στο έντερο
  • Κάθε μερίδα περιέχει 2 δισεκατομμύρια ζωντανά "καλά βακτήρια"
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε πρεβιοτικέςίνες Bimuno® GOSοι οποίες συντελούν στην τροφοδοσία των "καλών βακτηρίων" στο έντερό σας
  • Διαθέσιμο σε φακελάκια με μορφή σκόνης, ιδανικάγια να τα παίρνετε μαζί σας παντού όταν είστε εν κινήσει
  • Η διακριτική γεύση βανίλιας σας διευκολύνει να το προσθέτετε στο αγαπημένο σας Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula1 (να ανακατευτεί πολύ καλά)