Τηλεφωνικές Παραγγελίες 215 500 3057
6981 007501
Ωράριο επικοινωνίας: 08:00 - 22:00
Σύνολο: 0,00€
Herbalifeline Max

Herbalifeline Max

Συμπλήρωμα διατροφής με Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα για την υποστήριξη της διατήρησης της καλής λειτουργίας της καρδιάς.

 
 

To Herbalifeline® Max είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα για την υποστήριξη της διατήρησης της καλής λειτουργίας της καρδιάς.

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

  • Πλούσιο σε EPA και DHA για την υποστήριξη της διατήρησης μίας υγιούς καρδιάς. Για την επίτευξη του συγκεκριμένου οφέλους συστήνεται η καθημερινή κατανάλωση 250mg EPA & DHA από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA)
  • Η κατανάλωση Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων βοηθούν στην διατήρηση της καρδιακής υγείας και καθώς ο ανθρώπινος οργανισμός δεν παρέχει επαρκείς ποσότητες, χρειάζεται να επιτυγχάνεται η πρόσληψη από εξωτερικές πηγές
  • Το DHA επίσης συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής εγκεφαλικής λειτουργίας και της όρασης
  • Περιέχει αιθέρια έλαια για ενισχυμένη και φρέσκια γεύση

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;
Έρευνες αποδεικνύουν πως πολλές δυτικές διατροφές είναι πολύ χαμηλές σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (EPA & DHA) και για τον λόγο αυτό ένα συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να είναι ευεργετικό. Η συμβουλή των διατροφολόγων είναι να πραγματοποιείται κατανάλωση ψαριού 2 με 3 φορές την εβδομάδα ώστε να επιτυγχάνεται η προτεινόμενη πρόσληψη Ωμέγα-3 λιπαρών.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Λήψη 1, 4 ή 5 κάψουλων την ημέρα (ανάλογα του ευεργετικού αποτελέσματος που επιθυμείτε να επιτύχετε) με νερό κατά προτίμηση με τα γεύματα της ημέρας.