Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife Αθήνα +30 6981007501 wellnes@otenet.gr
Συμπυκνωμένος Χυμός Αλόης Herbalife

Συμπυκνωμένος Χυμός Αλόης Herbalife

SKU: 0006
49,00€

Αναζωογονητικός και καταπραϋντικός χυμός Αλόης για να σας βοηθήσει να μείνετε ενυδατωμένοι. Διατίθεται σε γεύση Μάνγκο και κλασική γεύση Αλόης.
31 μερίδες x 1,45€



Ένας γευστικός και χαμηλός σε θερμίδες χυμός, για να σας βοηθήσει να μείνετε ενυδατωμένοι. Απλώς προσθέστε τον στο νερό ως μία υγιεινή εναλλακτική επιλογή από τα ζαχαρούχα αναψυκτικά με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες.

Τα φύλλα μας από Αλόη Βέρα επιλέγονται προσεκτικά με το χέρι και επεξεργάζονται κατάλληλα ώστε να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα του προϊόντος.  Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η Αλόη μας υπερβαίνει τα πρότυπα ποιότητας του κλάδου μας. Αυτό σημαίνει ότι ο Συμπυκνωμένος Χυμός Αλόης έχει υποβληθεί στους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους για να πιστοποιήσει τη δέσμευσή μας στο να σας παρέχουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.

  • Περιέχει 40% χυμός Αλόης Βέρα από το φύλλο της Αλόης Βέρα.
  • Τα φύλλα της Αλόης Βέρα μαζεύονται προσεκτικά και στη συνέχεια τίθενται σε χειρονακτική επεξεργασία για την παραγωγή φιλέτων με το υψηλότερο ποσοστό αγνότητας.
  • Το τζέλ Αλόης εκχυλίζεται χρησιμοποιώντας ψυχρή επεξεργασία μιας και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο παραγωγής τζελ μ την καλύτερη δυνατή ποιότητα.
  • Δώστε ζωντάνια στο νερό σας σε μια δροσιστική γεύση που θα σας βοηθήσει στη πρόσληψη της απαραίτητης ποσότητας υγρών ανά ημέρα (2-2,5 λίτρα).
  • Γεύση Μάνγκο χωρίς τεχνητά αρώματα ή χρώματα.
  • Επίσης διαθέσιμο και στην κλασική γεύση , η οποία περιέχει λεμόνι για να δώσει στο νερό σας μια πιο δραστική γεύση
Οδηγίες Χρήσης:

Απολαύστε τον Συμπυκνωμένο Χυμό Αλόης καθημερινά. Ανακατέψτε 3 καπάκια (15 ml) με 120ml νερού. Για να ετοιμάσετε 1 λίτρο ροφήματος έτοιμο προς κατανάλωση, προσθέτετε σε δοχείο ενός λίτρου 8 κουταλιές της σούπας (120 ml) Συμπυκνωμένου Χυμού Αλόης και συμπληρώστε με νερό. Η ποσότητα που δεν χρησιμοποιήθηκε φυλάσσεται στο ψυγείο.

Απολαύστε το προϊόν αυτό ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής σε συνδυασμό με έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Έχετε κάποια ερώτηση για το προϊόν?

Συμπληρώστε όλα* τα παρακάτω πεδία και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σχετικά προϊόντα