Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife Αθήνα +30 6981007501 wellnes@otenet.gr

Beta Heart® Herbalife

SKU: 0267
51,00€

Συμπλήρωμα διατροφής με γεύση βανίλια. Ένα μείγμα σκόνης β-γλυκάνη βρώμης που μειώνει και διατηρεί τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα.Όποια και αν είναι η ηλικία σας, παράγοντες του τρόπου ζωής σας μπορεί να συμβάλουν στην αύξηση της χοληστερόλης σας. Σε αυτό λειτουργεί ανασταλτικά η ισορροπημένη διατροφή και ένα ασκησιακό πλάνο. Το Beta Heart περιέχει το βασικό συστατικό β-γλυκάνες βρώμης OatWell - που αποδεδειγμένα μειώνει ή διατηρεί τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα.

Το Beta Heart® είναι ένα υγιεινό και θρεπτικό συμπλήρωμα διατροφής με γεύση βανίλια που περιέχει το βασικό συστατικό β-γλυκάνη βρώμης OatWell ™, που έχει αποδειχθεί ότι μειώνει και διατηρεί τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα.

Σημαντικά Χαρακτηριστικά και Οφέλη:

  • 3g από β-γλυκάνες βρώμης
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίωες (3g ανά scoop)
  • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
  • Χωρίς τεχνητές γλυκαντικές ουσίες
  • Πηγή πρωτεΐνης 
  • 25 θερμίδες ανά scoop

Τα μέγιστα οφέλη λαμβάνονται με την καθημερινή κατανάλωση 3g β-γλυκάνες βρώμης.

Οδηγίες Χρήσης:

Ανακινήστε ελαφρώς το δοχείο πριν από κάθε χρήση. Απλά αναμείξτε 1 κουταλιά ή 2 κουταλιές Beta heart® με νερό ή χυμό φρούτων ή προσθέστε το στο αγαπημένο σας Ρόφημα Formula 1 μία φορά την ημέρα. Η ευεργετική επίδραση επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη 3 g β-γλυκάνη βρώμης. 

Απολαύστε το προϊόν αυτό ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής σε συνδυασμό με έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Έχετε κάποια ερώτηση για το προϊόν?

Συμπληρώστε όλα* τα παρακάτω πεδία και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σχετικά προϊόντα