Τηλεφωνικές Παραγγελίες 215 500 3057
6981 007501
Ωράριο επικοινωνίας: 08:00 - 22:00
Σύνολο: 0,00€

Επιστημονικό Προσωπικό της Herbalife

Η Herbalife δεσμεύεται να θέσει τις βάσεις, όπου όλες οι εταιρείες διατροφής αξιολογούνται. Εξελίσσουμε την επιστήμη της διατροφής μέσω της επιστημονικής έρευνας που διεξάγεται σε όλο τον κόσμο. Από το 2003, έχουμε αυξήσει σημαντικά τις δαπάνες μας στην έρευνα και στην ανάπτυξη για την βελτίωση της διαδικασίας ανάπτυξης προϊόντος. Το 2011 η εταιρεία δαπάνησε $25 εκατομμύρια στις συνδυαστικές επιστημονικές περιοχές της Ε&Α, των τεχνικών λειτουργιών, των επιστημονικών θεμάτων, της ποιοτικής εξασφάλισης/ποιοτικού ελέγχου, της ασφάλειας και της συμμόρφωσης των προϊόντων.

Η εταιρεία δαπάνησε επιπλέον $11 εκατομμύρια σε θέματα διατροφής, σε άδειες προϊόντων και σε πηγές στρατηγικής. Για περισσότερα από 30 χρόνια η Herbalife βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον τομέα της διατροφής και διαχείρισης βάρους. Η Herbalife προσφέρει με συνέπεια, προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία βοηθούν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να πετύχουν τους στόχους τους για την διαχείριση του βάρους τους και μια γενικότερη ευεξία. Η Herbalife στην προσπάθεια της να τεκμηριώνει το όνομα της ως την πρώτη εταιρεία στον κόσμο στον τομέα της διατροφής, έχει αναπτύξει μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων και ειδικών στον τομέα της διατροφής που επιβλέπουν και διευθύνουν την ανάπτυξη των προϊόντων της, την Επιστημονική Επιτροπή Διατροφής της Herbalife.

Η επιτροπή αυτή συμπεριλαμβάνει κορυφαίους ειδικούς από όλο τον κόσμο στον τομέα της διατροφής και της υγείας, οι οποίοι μεταδίδουν και εκπαιδεύουν τις βασικές αρχές πάνω στην διατροφή, την φυσική δραστηριότητα και τον υγιεινό τρόπο ζωής, έχοντας ως βάση την διατροφή.Στην Herbalife, υπάρχουν 180 επιστήμονες στο προσωπικό, εκ των οποίων οι 19 είναι κάτοχοι PhDs. Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από επιπλέον 30 επιστημονικούς συμβούλους, όλοι με PhDs. Από τον Ιανουάριο του 2011 έως σήμερα, η εταιρεία έχει διεξάγει 12 κλινικές μελέτες, από τις οποίες οι πέντε σχετίζονται με τα προϊόντα της Formula 1.

Σημείωση: Η Formula 1 είναι ένα υπάρχον προϊόν, το οποίο εξαιρείται από τις δαπάνες της Ε&Α, όπως αναφέρονται στους κανόνες FASB, οι οποίοι επιτρέπουν οι δαπάνες να θεωρούνται ως δαπάνες Ε&Α εάν σχετίζονται με νέα προϊόντα ή με“σημαντικές” αλλαγές σε υπάρχοντα προϊόντα.Η Επιστημονική Ομάδα και το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης των προϊόντων της Herbalife, βρίσκονται στο Herbalife Plazza στο Λος Άντζελες. Κάτω από την επίβλεψη του Steve Henig, Ph. D., μια ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων χρησιμοποιεί υψηλές τεχνολογικές μεθόδους για να δημιουργήσει τα καλύτερα προϊόντα διατροφής.

H Επιστημονική Ομάδα της Herbalife έχει πρόεδρο το καθηγητή David Heber που είναι φημισμένος ειδικός και συγγραφέας των αναγκών της ανθρώπινης διατροφής και της αιτίας αλλά και θεραπείας της παχυσαρκίας. Αντιπρόεδρος Θεμάτων Διατροφής και Εκπαίδευσης είναι ο Luigi Gratton, M.P.H. Επιπλέον, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Διατροφής της Herbalife είναι ο κάτοχος Νόμπελ Luis Ignarro, Ph.D. ο οποίος συμβουλεύει την εταιρία για όλες τις επιστημονικές προόδους που πραγματοποιούνται στον τομέα της Διατροφής. Η Ηerbalife είναι η μόνη εταιρεία διατροφής που έχει έναν Νομπελίστα στην Ιατρική Συμβουλευτική Επιτροπή της.Η Herbalife για να διασφαλίσει ότι διαθέτει τα καλύτερα προϊόντα διατροφής και ελέγχου βάρους σε όλον τον κόσμο έχει ιδρύσει το Εργαστήριο Κυτταρικής & Μοριακής Διατροφής Mark Hughes στο πανεπιστήμιο UCLA στην Καλιφόρνια. Διευθυντής του ιδρύματος αυτού είναι ο Dr David Heber M.P.H.

Επιστημονική Ομάδα Herbalife