Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife Αθήνα +30 6981007501 wellnes@otenet.gr

Herbalife24® CR7 Drive Αθλητικό Ρόφημα

SKU: 1466
27,00€

Σχεδιασμένο, σε συνεργασία με τον Cristiano Ronaldo, για όσους έχουν υιοθετήσει έναν δραστήριο τρόπο ζωής, το CR7 Drive είναι ένα ποτό υδατανθράκων-ηλεκτρολυτών για τη διατήρηση της απόδοσης κατά τη διάρκεια παρατεταμένης άσκησης.Ποτό για επιπλέον ενυδάτωση και αντοχή

Το να είσαι αθλητής είναι ένας τρόπος ζωής που απαιτεί δυναμική και σωστή διατροφή για τις καθημερινές σου ανάγκες.

Είτε είστε αθλητής ποδοσφαίρου με έντονους ρυθμούς, είτε προπονείστε απλά στο γυμναστήριο, χρειάζεστε προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε, να προπονηθείτε και να ανακτήσετε δυνάμεις.

Το Herbalife24® CR7 Drive είναι ένα αθλητικό ρόφημα με μοναδική γεύση acai berry που αναπτύχθηκε από ειδικούς διατροφολόγους και τον διεθνή ποδοσφαιρικό αστέρα, Cristiano Ronaldo.

Το CR7 Drive είναι ένα ρόφημα υδατανθράκων-ηλεκτρολυτών, το οποίο ενισχύει την απορρόφηση νερού κατά τη διάρκεια της άσκησης και συμβάλλει στη διατήρηση της απόδοσης σε αθλήματα αντοχής.

Σημαντικά Χαρακτηριστικά και Οφέλη:

  • Περιέχει βιταμίνη Β12 και μαγνήσιο
  • Λιγότερο από 100 θερμίδες ανά μερίδα
  • Με μοναδική γεύση acai berry
  • Χωρίς τεχνητές γλυκαντικές ύλες
  • Ενισχύει την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια άσκησης.
Οδηγίες Χρήσης:

Ανακινήστε ελαφρώς το δοχείο πριν από κάθε χρήση ώστε να ανακατευτεί το περιεχόμενο. Προσθέστε δύο scoops σκόνης (27g) σε 500 ml νερό, ανακινήστε δυνατά και απολαύστε. Για καλύτερα αποτελέσματα, καταναλώστε το κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Όλα τα προϊόντα της σειράς αθλητικής διατροφής Herbalife24® ελέγχονται για απαγορευμένες ουσίες από ένα ανεξάρτητο τρίτο φορέα.

Απολαύστε το προϊόν αυτό ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής σε συνδυασμό με έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Έχετε κάποια ερώτηση για το προϊόν?

Συμπληρώστε όλα* τα παρακάτω πεδία και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σχετικά προϊόντα