Τηλεφωνικές Παραγγελίες 215 500 3057
6981 007501
Ωράριο επικοινωνίας: 08:00 - 22:00
Σύνολο: 0,00€
Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα

Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα

Το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ενισχύσετε την πρόσληψη πρωτεΐνης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συνδυάστε το με το αγαπημένο σας Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1, για ένα υγιεινό υποκατάστατο γεύματος με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα.

 
 

Απολαύστε το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) καθημερινά, ως δεκατιανό ή ως απογευματινό σνακ, αναμειγνύοντας 2 scoops (28 g) σκόνης σε 250 ml κρύο νερό ή 3 scoops (42 g) σκόνης σε 375 ml κρύο νερό, ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες σε πρωτεΐνη, ανακινήστε και απολαύστε.

Μπορείτε να προσθέσετε το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM) στο αγαπημένο σας Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 μαζί με νερό, για ένα vegan, γευστικό και υγιεινό υποκατάστατο γεύματος με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Απολαύστε αυτό το προϊόν σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, ως μέρος ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.

Κάθε μερίδα περιέχει 22 βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένης της Βιταμίνης D που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και της Βιταμίνης C που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
Το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM) δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ύλες και περιέχει γλυκαντικές ύλες από φυσικώς ευρισκόμενο γλυκαντικό από φύλλα του φυτού Στέβια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

  • Κατάλληλο για vegans
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη
  • Περιέχει 22 βιταμίνες και μέταλλα
  • Χωρίς φυσικώς ευρισκόμενη λακτόζη
  • Χωρίς γλουτένη
  • Με γλυκαντικές ύλες από φύλλα του φυτού Στέβια