Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife Αθήνα +30 6981007501 wellnes@otenet.gr
Protein Chips Herbalife

Protein Chips Herbalife

SKU: 141K
27,00€

Τα Protein Chips αποτελούν ένα αλμυρό και υγιεινό σνακ, που σας βοηθάνε να μείνετε πιστοί στους διατροφικούς σας στόχους, καθώς έχουν 50% λιγότερα λιπαρά σε σύγκριση με τα τηγανητά πατατάκια. Τα Protein Chips είναι διαθέσιμα σε δύο μοναδικές γεύσεις: καπνιστή γεύση Barbecue και  πικάντικη γεύση Sour Cream και Κρεμμύδι. - 10 πακέτα ανά συσκευασία.Είναι σημαντικό να ακολουθούμε έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να  συμπεριλαμβάνουμε στη διατροφή μας γευστικά και νόστιμα γεύματα ή σνακ.

Αλλάξτε τον τρόπο που έχετε στο μυαλό σας τα σνακ και ανακαλύψτε τα Protein Chips με τη μοναδική καπνιστή γεύση Barbecue ή πικάντικη γεύση Sour Cream και Κρεμμύδι.

Τα Protein Chips έχουν 50% λιγότερα λιπαρά σε σύγκριση με τα τηγανητά πατατάκια γιατί δεν τηγανίζονται. Τα Protein Chips αποτελούν το ιδανικό αλμυρό γευστικό, χορταστικό και τραγανό σνακ όταν είστε εν κινήσει και είναι διαθέσιμα σε δύο μοναδικές γεύσεις και δεν περιέχουν γλουτένη.

Κάθε πακέτο των Protein Chips με γεύση Sour Cream και Κρεμμύδι  περιέχει 12g πρωτεΐνης και είναι κατάλληλο για vegetarians. Κάθε πακέτο των Protein Chips με γεύση Barbecue περιέχει 11 g πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης και είναι κατάλληλο για vegans.

Φροντίστε τον εαυτό σας ενώ παραμένετε πιστοί στους διατροφικούς σας στόχους όταν είστε εν κινήσει.

Σημαντικά Χαρακτηριστικά και Οφέλη:

  • 50% λιγότερα λιπαρά σε σύγκριση με τα τηγανητά πατατάκια
  • Πάντα τραγανό, ποτέ τηγανητό
  • Περιέχει 12g πρωτεΐνης
  • Περιέχει φυσική αρωματική ύλη
  • Χωρίς γλουτένη
  • Κατάλληλο για vegetarians
  • Περιέχει πρωτεΐνη μπιζελιού

Απολαύστε αυτό το προϊόν σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, ως μέρος ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.

Έχετε κάποια ερώτηση για το προϊόν?

Συμπληρώστε όλα* τα παρακάτω πεδία και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σχετικά προϊόντα