Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Προϊόντα διατροφής Herbalife για τον έλεγχο του βάρους σας‎

Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife Αθήνα +30 6981007501 wellnes@otenet.gr

Βελτίωση της Υγείας του Γαστρεντερικού Συστήματος

SKU: P06
150,00€

Πρόγραμμα με Formula 1, Χυμό Αλόης και Microbiotic Max για να φροντίσετε την υγεία του γαστρεντερικού σας συστήματοςΤο γαστρεντερικό σας σύστημα είναι ένα εκπληκτικό ανοσολογικό σύστημα του οργανισμού, το οποίο διαθέτει τρισεκατομμύρια βακτήρια, κάποια καλά και κάποια κακά, τα περισσότερα από τα οποία βακτήρια ζούνε στο έντερο. Το έντερο πραγματοποιεί τόσες πολλές λειτουργίες, χωρίς εσείς να το καταλαβαίνετε. Από την πέψη και τη διάσπαση των τροφίμων σε θρεπτικά συστατικά έως την απελευθέρωση ενέργειας την απόρριψη των υπολειμμάτων της τροφής από τον οργανισμό.  

Γι' αυτό είναι σημαντικό να φροντίζετε την υγεία του γαστρεντερικού σας συστήματος προσθέτοντας στη διατροφή σας τρόφιμα που περιέχουν προβιοτικά και πρεβιοτικά. Τα προβιοτικά στελέχη, όπως τα Lactobacillus και Bifidobacterium, μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της σωστής ισορροπίας και της ποικιλομορφίας των καλών βακτηρίων μέσα στο έντερο σας ενώ τα πρεβιοτικά τροφοδοτούν τα καλά βακτήρια.

Το  Microbiotic Max είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σκόνης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έναν συνδυασμό από προβιοτικά και πρεβιοτικές ίνες, τα οποία συνεργάζονται αρμονικά για να επιτύχετε τους διατροφικούς σας στόχους.

Προσθέστε ένα φακελάκι (2 g) σε μισό ποτήρι νερό (περίπου 100ml) και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί και απολαύστε το προϊόν. Μπορείτε να το απολαύσετε μόνο του με νερό ή να το προσθέσετε στο αγαπημένο σας Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1.

Να προστεθεί μετά την ανάμειξη και να χρησιμοποιείτε υγρά που βρίσκονται σε θερμοκρασία κάτω από 25 °C, ώστε να μην επηρεαστεί η αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Απολαύστε το Microbiotic Max μια φορά τη μέρα.

Έχετε κάποια ερώτηση για το προϊόν?

Συμπληρώστε όλα* τα παρακάτω πεδία και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σχετικά προϊόντα