Τηλεφωνικές Παραγγελίες 215 500 3057
6981 007501
Ωράριο επικοινωνίας: 08:00 - 22:00
Σύνολο: 0,00€

Εταιρεία Herbalife

Η Herbalife είναι μία παγκόσμια εταιρία διατροφής που βοηθάει ανθρώπους να επιδιώξουν μια πιο υγιή και δραστήρια ζωή από το 1980. Τα προϊόντα διατροφής, ελέγχου βάρους της Herbalife διατίθενται αποκλειστικά μέσω πάνω από 2.1 εκατομμύρια ανεξάρτητων Συνεργατών σε 90 χώρες. Η Herbalife επίσης, είναι σπόνσορας αθλητών παγκόσμιας κλάσης, αθλητικών ομάδων και γεγονότων σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιρικών ομάδων LA Galaxy και Ολυμπιακό, καθώς επίσης και πρωταθλητών σε πολλά άλλα αθλήματα.Λαμβάνοντας υπόψιν το δύσκολο έργο της καλής διατροφής, η Herbalife είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τρώτε καλά, να λαμβάνετε ότι πιο υγιεινό και να είστε δραστήριοι.

Είμαστε σε μια αποστολή για την καλή διατροφή αλλάζοντας τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους σε πάνω από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο.Προϊόντα υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά και ασφαλή , μας έχουν βοηθήσει να είμαστε η Νο 1 επιλογή μεταξύ των προϊόντων υποκατάστασης γεύματος. Από την προέλευση των συστατικών μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος στη πόρτα σας , μόνο το καλύτερο.

Το Ίδρυμα Family Foundation (HFF) της Herbalife είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενισχύεται από την Herbalife Ltd., τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της, τους υπαλλήλους της, τους φίλους της και τις οικογένειες τους. Ιδρύθηκε το 1994 από τον επίσης ιδρυτή της Herbalife, Mark Hughes. Το HFF αποσκοπεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών μέσω της οργάνωσης προγραμμάτων και υποστηρίζοντας μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που προσφέρουν τροφή και φροντίδα σε παιδιά που χρήζουν ανάγκης.

Το 2005, το ίδρυμα HFF με υπερηφάνεια εισήγαγε το πρόγραμμα Casa Herbalife, ένα πρόγραμμα που σκοπός του είναι η παροχή υγιεινής διατροφής σε συνεργασία με ήδη υπάρχοντα φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. Αυτό το αποκλειστικό για παιδιά πρόγραμμα πήρε το όνομά του από το Casa Herbalife, ένα ορφανοτροφείο του HFF που χτίστηκε στην Βραζιλία το 1998 και συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Τώρα λειτουργούν πάνω από 30 προγράμματα Casa Herbalife σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα με την ανάπτυξη των προγραμμάτων Casa Herbalife σε όλο τον κόσμο, το HFF αρκετά συχνά ανταποκρίνεται βοηθώντας πληγέντες από φυσικές καταστροφές με τη διάθεση οικονομικών κονδυλίων, όπως κι έκανε στην περίπτωση των θυμάτων από τσουνάμι, σεισμών και τυφώνων. Στην Ελλάδα, η Herbalife υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS καλύπτοντας τις διατροφικές ανάγκες ενός σπιτιού.

Η ομάδα της Herbalife στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της σταθερής υποστήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης μέσω του προγράμματος Casa Herbalife, ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2006 να υποστηρίζει το Παιδικό Χωρίο SOS Bάρης, συναντώντας τα παιδιά και προσφέροντάς τους δώρα και αγάπη παρέδωσε επιταγή αξίας 35 χιλιάδων ευρώ, για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του σπιτιού.

Herbalife Live Green
Επίσης η Herbalife παγκοσμίως εφαρμόζει το πρόγραμμα “LIVE GREEN” καταβάλλοντας προσπάθειες ανακύκλωσης στα εταιρικά γραφεία της καθώς και ενεργοποίησης όλων των Συνεργατών της για συμμετοχή σε μεγάλες προσπάθειες αναδάσωσης.